Hvad med...?

Spørgsmål og svar om slankekur

Der er altid svar på spørgsmålene, du måtte have. Det store forum på Slankeskolen har bunker af gode svar - og her har du nogle få mere generelle spørgsmål og svar om vægttab.

nutrition-banner-03.png

Det er et videokursus, der skridt for skridt tager dig i hånden ud af det helvede, som slankekure er - og ind i en spisemåde, der sikrer dig et sundt liv og en sund vægt. Altid!

Nej, det er ikke nødvendigt, men det er bestemt tilrådeligt. Fysisk træning og motion gavner alle uanset vægt og alder.

Det ikke blot kan du - det skal du faktisk! At sulte sig er den sikre vej til at tage på. Jo - den er god nok! Sulter du dig, nedsætter du din forbrænding.

Ikke rigtigt. Slankeskolen tager afsæt i mange elementer fra LCHF, men den er helt sin egen og så er den praktisk gennemførlig til hverdag!

Ja, det kan du. Det er altid tilrådeligt at konsultere din læge, hvis du har diabetes eller andre kroniske sygdomme, før du ændrer kostvaner. Læs gerne denne.

Ja - masser! Du får et hav af opskrifter på gode retter til morgenmad, frokost, aftensmad og snacks med i kurset.

I forhold til at tabe sig og/eller holde en sund vægt: Sukker! Og det er svært, for der er sukker i meget mere, end de fleste tror.

Det kan du. Udover materialet får du adgang til et forum, hvor du kan stille spørgsmål, få svar og opbakning og bytte gode ideer med andre medlemmer.

Slankeguru..ogo_
Den sidste slankekur i dit liv!

Slankeskolen udbydes af firmaet TCON Services, der har til huse i Florida, USA. Der er derfor ingen moms på prisen. Vi er pæredanske, og al kommunikation foregår på dansk.

Scroll til toppen