Hvorfor står mit vægttab stille?

Mit vægttab står stille – jeg taber mig ikke mere – min vægt flytter sig ikke. Kender du det? Hvis du har påbegyndt en ændring af din spisestil for at tabe dig, vil du sikkert opleve, at efter de første kilo begynder vægttabet at stå stille. Det er helt normalt på langt de fleste regulære slankekure, der jo i virkeligheden smadrer din forbrænding til pindebrænde. Og når det sker, taber du dig ikke mere, selvom du overholder den diæt, din slankekur nu foreskriver.

Løsningen er Slankeskolen – og sådan er det!

Derfor stopper dit vægttab

Når du følger en almindelig kur, der handle rom at nedsætte dit kalorieindtag og – desværre – dit fedtindtag, sker der det, at din krop meget hurtigt går i en slags “overlevelsestilstand”. Det gør den, fordi din hjerne registrerer, at der er knaphed på føde, og så gør hjernen det, den skal: Den nedsætter din forbrænding og sørger for, at du lagrer fedt!

Kostrådene har skylden

Som du kan læse om her på hjemmesiden og – når du er blevet medlem af Slankeskolen – lære ALT om, har de mange årtier med helt forfejlede kostråd betydet en epidemi af overvægt og fedme. Ikke kun i Danmark men i hele den vestlige verden.

Den helt forkerte fedtforskrækkelse betyder, at vores kroppe lagrer fedt, og at vi omdanner selv ellers sunde og langsomme kulhydrater til fedt. Hvorfor?

Fedt er den eneste energikilde, kroppen kan gemme på.

Spis mere (sundt) fedt – og tab dig

Nå ja – helt så enkelt er det ikke. Men næsten! Hvis du er færdig med at prøve nye slankekure hele tiden, opleve stilstand i vægttabet og endda at du tager på igen, er du klar til den sidste slankekur: Slankeskolen!

 

1 kommentar til “Hvorfor står mit vægttab stille?”

  1. Hanne Larsen

    Hej
    Tak for et godt indspark her! Jeg har et par venner der tilmeldte sig Slankeskolen i sommers og de har begge haft stor glæde af det. Jeg tror jeg skal med lige efter nytår 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slankeguru..ogo_
Den sidste slankekur i dit liv!

Slankeskolen udbydes af firmaet TCON Services, der har til huse i Florida, USA. Der er derfor ingen moms på prisen. Vi er pæredanske, og al kommunikation foregår på dansk.

Scroll to Top