Når viden og virkelighed virker sammen!

Mad og nyeste viden koblet sammen, så det er til at forstå

thomasrosenstand
Helt på jysk

Praktiker - Formidler - Virkelig

Thomas Rosenstand – Manden bag “Virkeligheden er klog”

Min baggrund for Slankeskolen

Jeg er ikke læge og heller ikke diætist. Til gengæld er jeg praktiker med en afgrundsdyb nysgerrighed og en lige så dyb respekt for det, jeg IKKE ved. Derfor er jeg heller ikke bange for at trække på mit netværk i forbindelse med Slankeskolen.

Jeg sparrer med en læge og med to eksperter fra Cleveland Clinic her i USA, og det er dem, jeg bruger, når jeg skal sikre mig, at jeg ikke skriver eller siger noget sludder om ernæring og kost. Eller noget direkte farligt for den sags skyld.

Hvis du er det mindste i tvivl om det, bebrejder jeg dig ikke - det er jo ikke ligefrem den første spisemåde eller slankekur, der er kommet på markedet. Jeg vil her vise dig et lille uddrag af et indlæg, et medlem med diabetes 2 skrev primo januar 2018 på det store og aktive forum på Slankeskolen:

Din ven skal følge Thomas' råd. Det gjorde jeg selv for halvandet år siden. Og jeg har aldrig haft det bedre. Vægten røg ned med 18 kg inden, at jeg lettede lidt på låget og spiste knap så "strengt". Og blodsukkeret faldt fra 8-10 til 5,5 - 6.

På diabetesskolen i Odense fortalte jeg dem, at jeg gjorde det modsatte af, hvad de sagde. Masser af fedt og så få kulhydrater som muligt. Den ene underviser blev lidt stram i masken. Men den anden - diætisten - lyttede meget interesseret.  🙂

For tre kvart år siden gik jeg ned med stress, og spiste "forkert", da jeg gik hjemme i tre måneder. Mit blodsukker drønede derop igen til ca. 8. Min læge fortalte mig, at det var meget normalt at det steg, når man havde haft diabetes i fem år. Det svar var jeg imidlertid ikke tilfreds med.

Hvad gjorde jeg så? Jeg strammede min kost igen (læs: fulgte Thomas' råd) - og nu er mit blodsukker igen på 5,5 - 6.

Ovenstående og mange andre er virkeligheden - og den er som bekendt klog.

 

 

Invalid Email
Slankeguru..ogo_
Den sidste slankekur i dit liv!

Slankeskolen udbydes af firmaet TCON Services, der har til huse i Florida, USA. Der er derfor ingen moms på prisen. Vi er pæredanske, og al kommunikation foregår på dansk.

Scroll to Top