Slankekur til sultne mænd og kvinder

Mænd er sultne

Kur til sultne mænd!

Ja – det er sandt, at mænd generelt spiser mere end kvinder, men der er nu ganske mange piger, der har en overmåde markant appetit. Og som hovedregel hænger det sammen med en større forbrænding.

Slankekur til sultne mænd

Når mennesker af begge køn med en stor appetit så alligevel ender som overvægtige alt for tit, skyldes det IKKE mængden af mad. Det skyldes TYPEN af mad! Og tro mig: Langt hovedparten af moderne mad er mere skidt, end det er rart at tænke på.

Den rigtige mad til den sultne

Slankeskolen lærer dig at gennemskue, hvad du kan spise løs af, hvad du kan spise lidt af og - ikke mindst - hvad der er helt galt at spise. Og du kan lige så godt mentalt forberede dig på overraskelser!

Hele "hemmeligheden" bag den enorme succes, deltagerne på Slankeskolen opnår, ligger i det faktum, at man spiser masser af god mad, og at man absolut ikke behøver sulte sig på nogen måde. Tværtimod.

Der er nogle madvarer, du helt sikkert kommer til enten at skrue kraftigt ned for eller helt undvære. Men du kan ånde lettet op: De erstattes af andre madvarer, der både smager bedre, er sundere og tjener til formål at booste din forbrænding.

Ingen bliver tykke / fede / overvægtige af at spise normalt - det er et faktum!

Det betyder så også, at hvis du er for tyk, skyldes det din kost. Det er ikke dine gener, det er ikke din mands eller kones skyld, det er ikke regeringens skyld. Det er din skyld! Og det er bare godt, at det er sådan!

Hvorfor?

Fordi det er din skyld, du er for tyk, kan du jo også gøre noget ved det! Det handler alene om at tage ansvar - og om at indse, at fedmeepidemien startede i den vestlige verden samtidigt med Light produkternes indtog.

Alt det og meget mere får du et indgående kendskab til på Slankeskolen - og forklaret, så det er til at forstå. Du lærer alt om at skelne skidt fra kanel (kanel er i øvrigt super sundt), og du lærer alt om at finde lækker mad, du nyder at spise - som samtidig begynder at brænde dit overflødige fedt af!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slankeguru..ogo_
Den sidste slankekur i dit liv!

Slankeskolen udbydes af firmaet TCON Services, der har til huse i Florida, USA. Der er derfor ingen moms på prisen. Vi er pæredanske, og al kommunikation foregår på dansk.

Scroll to Top